Yosemite National Park

ns despertem prou d’hora per tenir temps de fer una petita excursió fracassada, ara us ho explicaré, abans de fer camí cap a San Francisco.
A Yosemite hi ha moltíssimes trecks i bé us dic que és el millor parc per deixar-s’hi perdre de 2 a 3 dies sencers.
Doncs bé, a la guia llegeixo que el Mirror Lake és un llac molt xulo, ja que l'aigua del llac fa efecte mirall i s'hi veu el Half Dome reflexat. En Xavi preferia anar a veure les cascades... però al final vaig guanyar jo. I de camí disfrutem amb tots els paisatges que aquest parc ens regala.
La caminada és curta, potser 2h, però la sorpresa va ser que en arribar vam veure el llac completament sec... oh..... quina greu, perquè podríem haver aprofitat aquestes 2h per anar a veure les cascades, ja que el treck és un dels més ben considerats al parc. Què hi farem!!!
Doncs vinga, de nou carretera i manta i cap al Mariposa Grove per veure les sequoies, enormes...


Un dels arbres més coneguts és el Wawona, que abans de caure per una forta tempesta de neu, antigament, els cotxes el travessaven com si es tractés d'un túnel. Nosaltres no l'hem pogut veure, ens ha faltat temps per arribar-hi, ja que el parc només es pot fer caminant.
De tota manera us deixem una foto d'un arbre que l'home ha foradat pel mig i ni oberts de braços arribem a tocar-lo.
Realment puc dir que Yosemite National Park m'ha impressionat. Grandíssim parc i on no em faria res estar-m'hi per una setmaneta.

I, ens despedim del parc amb una foto del rei, el Grizzly Giant, el més vell de tots i la sequoia gegant més gran que, actualment, encara viu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada