Santa Monica i Los Angeles

Què dir de Santa Mònica... a qui no li ve al cap la imatge del parc d'atraccions amb la seva nòria al moll? Doncs bé, a banda del moll, Santa Mònica en sí, no té massa res més a veure. Està dins Los Angeles, abans d'arribar-hi es passa per Malibú Beach i després es troba Venice Beach. Aquestes 3 serien, potser, les 3 zones més turístiques de la costa de los Angeles, moltes de les estrelles cinematogràfiques hi tenen la seva residència, sobretot a Malibú, o sigui que no seria d'estranyar caminar per les rambles de Santa Monica i creuar-nos amb algun d'ells.

A part d'això, Los Angeles en sí no és una ciutat gens segura i no és massa recomanable caminar-hi de nit, és per això que gairebé tot el turisme prefereix quedar-se per una d'aquestes 3 platges, Los Angeles és una ciutat que s'ha de visitar amb cotxe. Ens hi vam passar tot el dia amb el cul enganxat i és que d'una altra manera no crec que es pugui visitar. El transport públic per la ciutat és bastant pèssim... o sigui que, els elements bàsics i necessaris per visitar-la són un cotxe, un GPS i paciència.... molta paciència. És bastant caòtica i lletja. Hi ha tràfic a per tot arreu, autopistes a cabassos que passen pel mig de la ciutat i és immensa. A Los Angeles vam visitar el Rodeo Drive (barri de Pretty Woman, replet de botigues cares a banda i banda del carrer), Beverly Hills (on hi ha uns circuits, que nosaltres el vam fer per lliure, on et fan una ruta turística per les cases dels famosos, fins i tot et venen uns mapes marcats amb les cases... pel mòdic preu d'uns 90€. No val la pena, bàsicament perquè tampoc saps si t'estan venent o no la moto), el Teatre Kodak (teatre de l'entrega dels Oscar) i Teatre Xino (és aquí on hi ha les petjades dels famosos), el Passeig de la Fama i, evidentment, ens vam arribar al turó on es troben les lletres de Hollywood. Per tant, podríem resumir en aquestes 4 línies els punts més importants a visitar a Los Angeles.

Rodeo Drive

Beverly Hills

Teatre Kodak

the Hollywood Sign

Teatre Xino
The Walk of Fame
Dir que el Teatre Kodak ens ha decepcionat i molt, no és més que un centre comercial, clar que, tampoc vam visitar l'interior del teatre. Tot això es pot visitar en un dia i per qui disposi de més dies doncs es pot visitar el Universal Studios que hem sentit dir que és molt recomanable, s'hi poden veure molts dels decorats de Hollywood. I, pels més petits, el parc de Disney World.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada