Allotjaments a Tailàndia

La relació d'allotjaments, si no diem el contrari, és habitació doble, bany privat amb aigua calenta i wifi a l'habitació. Els preus dels allotjaments, ens han costat entre 3'50€ i 15€ l'habitació doble.
 

Bangkok. Nat2 Guesthouse, 400 bht amb ventilador, a Kaosan Road, en un carreró apartat del merder. Bàsic. La recepcionista una mica aixalabrada, però amable.
 
Koh Lanta. Lanta Guesthouse, 400 bht amb aire i 250 bht amb ventilador, al centre de BanSaladan, regentat per una parella tailandesa maquíssima i molt atenta. Bany compartit. Molt net. Te i cafè gratis al lobby, també et deixen utilizar el microones i la nevera.
 
Koh Lanta. Lanta Lantern, 500 bht amb ventilador, també a BanSaladan, al costat del port. Correcte.
 
Krabi. Gafiyah Guesthouse, 600 bht amb aire i 350 bht amb ventilador, al costat del mercat nocturn, amb diferents tipus d'habitacions, la nostra impecable. Net. Te i cafès gratis al lobby.
 
Sukhotai. Old City Guesthouse, 150 bht, a l'Old City, en un carreró molt pròxim a l'entrada del recinte històric, amb diferents tipus d'habitacions, vam agafar la més bàsica però suficient. Bany compartit.
 
Chiang Mai. Sarah Guesthouse, 300 bht, en un soi entre el Night Market i l'Old Quarter, la mestressa una mica borde, però tenint en compte lo difícil que és trobar allotjament a Chiang Mai i que els preus es disparen, no està mal.
 
 
A la nostra segona estada a Tailàndia:
 
Bangkok. First Silver Station Guesthouse, 300 bht, al final del Kaosan Road, al costat del Burger King en un carreró apartat. Habitació bàsica amb aire condicionat i bany compartit sense aigua calenta, habitació econòmica per ser Kaosan.
 
Koh Tao, Ban's Dive Resort, 500 bht amb ventilador, a la platja principal, on nosaltres vam realitzar el curs de submarinisme i l'allotjament estava inclòs en el pack de l'Open Water i l'Advanced Open Water, 4 nits i 3 nits respectivament. El Ban's és un gran resort de Koh Tao a on pots trobar habitacions des de 500 fins a 5.000 bht, i els cursos de diving es poden fer amb castellà. Molt recomanable!
 
BangkokSawasdee Welcome Inn, 400 bht, a Kaosan Road, ben situat, en un carreró al final del Rambrutti. Habitació sencilla amb aire condicionat i bany compartit, personal amable i vam poder fer el check inn a les 04.30 am tot just arribats d'un bus nocturn així que necessitàvem descansar i no vam pagar aquesta primera nit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada