Koh Tao, el paradís del diving

A Koh Tao la intenció era estar-nos-hi 4 dies fent el curs de l'Open Water i dedicar els 2 últims dies a explorar la illa, però, ja advertits per altres viatgers que el submarinisme enganxa, així vam acabar, fent un dia de relax i començant l'Advance Open Water, el següent nivell de submarinisme. Ja ho veieu, res d'exploracions, almenys terrestres, però vam descobrir el fons marí i vam quedar-ne enamorats. La sensació de poder respirar dins l'aigua és inexplicable, poder veure el fons marí i fins i tot tocar algun que altre peix és brutal. Vam veure nemos, el peix pallasso, el peix papallona, el peix globus, el bannerfish, uns quants amenacedors peixos ballesta, un gran banc de barracudes impressionants, el peix pipa... també vam veure tot tipus de corralls i anemones... mantes durant el buceig nocturn i poder observar l'eflorescència del plàncton, el qual recomanem per ser una de les millors experiències que hem fet fins ara.

d'esquerra a dreta, en Nicolàs i en Juan, una parella d'argentins i naltrus, la Txell i en Xavi

El grup que ens va tocar va ser súper maco, vam coincidir amb en Nico i en Juan, dos argentins que viuen a Nova Zelanda i que actualment també estan viatjant pel sud est asiàtic. Amb ells vàrem coincidir en el primer curs i mentre naltros seguíem amb el segon, ells  van fer camí cap a la illa de Koh Phan Gan, on hi havia la Full Moon Party.

després d'uns mesos de viatge, aquesta va ser la nostra primera Party, celebrant l'Open Water Course al Ban's Diving Resort 

Koh Tao és coneguda com la illa tortuga per la seva forma. És una illa amb unes platges com piscines, no havíem vist mai un mar tant i tant calmat, ens vam quedar amb ganes de més. Sincerament, no sabem què ens està passant, nosaltres que no som gent de platja, però en aquest viatge les platges ens estan apassionant!

 el despertar a la illa de Koh Tao...

... i al final del dia, les postes de sol espectaculars!!

Quan vam arribar per primera vegada a Tailàndia vam descartar arribar a la illa de Koh Tao, meca del submarinisme arreu del món, un dels llocs més econòmics per practicar aquest esport. I al final, després de molt donar-hi voltes, aquí estem.

al sortir del nostra primera experiència nocturna amb el diving i la instructora Eva Muñoz al fons!!

la Txell, la Raquel i la Eva, acabades de sortir del busseig nocturn, i com no, amb la lluna plena al fons!!!

Recomanem a tothom donar-se una oportunitat amb aquest esport perquè val moltíssim la pena i si la oportunitat és a Koh Tao, recomanem el Ban's Diving Resort, l'Eva ha estat la millor instructora que podíem tenir i la Dive Master, Raquel Toledo, i també gràcies a la Gemma i el Sebas per ajudar-nos en les gestions. No us preocupeu que nosaltres hem realitzat el curs en castellà, més info Bucear en Koh Tao, Viajar y Buceo o aquí, i qui sap si ben aviat gràcies a la Gemma es podrà fer el curs en català. :-) Si algú està interessat en més info ens envieu un mail i us passem els contactes.

arribant a terra eufòrics després de les primeres inmersions a mar obert

I després d'una setmana de platges ens despedim de Tailàndia definitivament, almenys durant aquest viatge. Marxem cap a Myanmar on segur que no ens cansarem de caminar entre pagodes i estupes daurades, però us explicarem en els següents postos i sempre que les connexions ens ho permetin.

... i és que la platja de Sairee Beach és una banyera, poder estirar-te hores sobre un pam d'aigua calentíssima... no tenim paraules...

I si voleu mirar les fotos també les tenim penjades, tot i que ha costat deixar unes poques fotos de les platges i de la nostra experiència amb el diving!!!

3 comentaris:

  1. Anònim30/3/12

    quins paisatges i platges més xules, és al.lucinant veure-les és com un somni fet realitat.sara

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ens agrada que t'agradi!! Molts records Sara!
      Txell i Xavi

      Elimina
  2. Anònim5/4/12

    Osti nanos!!! Quines fotos!!!!!!!! Quina enveja que foteu i nosaltres anar currant, jo també vull venir. Haurem d´esperar que la Berti sigui gran, je je!! Veig que heu fet fet molt colegues, crec que ja no tornareu per la vila, això és el paradís!!

    Batinyo

    ResponElimina