Allotjaments a Vietnam

La relació d'allotjaments, si no diem el contrari, és habitació doble, bany privat amb aigua calenta i wifi a l'habitació. Els preus dels allotjaments, ens han costat entre 5€ i 11€ l'habitació doble. 
 
 
Dien Bien Phu. no recordem el nom, 150.000 vnd, davant l'estació de bus, a prop hi ha 3 o 4 opcions. Bàsic però correcte per una nit.
 
Sapa. Mimosa Guesthouse, 140.000 vnd, al costat del mercat de SAPA, habitació espaiosa (per tres pax). Per la oferta que hi ha a Sapa, qualitat- preu molt correcte.
 
Hanoi. Tonkin Hotel, 250.000 vnd, bona situació a l'Old Quarter i esmorzar inclòs. Hi ha moltíssima oferta i vist d'altres coses hi ha millors allotjaments pagant una mica més.
 
Halong Bay. Aclass Cruise, creuer a la Halong Bay, bon menjar i quantitat, inclou curs de cuina, sortida amb caiac i visita a les coves.
 
Hue. Thai Binh Hotel II, 180.000 vnd, al barri motxiller, a l'altra banda de la Ciutadella, habitació gran i força neta. Recomanem el Family Restaurant, que està just davant mateix de l'hotel, uns spring rolls boníssims.
 
Hoi An.Thien Trung Hotel, 252.000 vnd, bona situació a prop de l'Old Quarter, habitació bàsica però econòmica en vistes dels preus de la ciutat.
 
Ho Chi Minh. Kim's Place Hostel, 294.000 vnd, al barri motxiller, habitació amb aire acondicionat, que s'agraeix. En general és molt bàsic però el personal és amable i inclou l'esmorzar. Vam contractar els tours des del mateix hostel, els preus creiem que dels més econòmics.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada