Good Bye Vietnam!

Hem travessat Vietnam de Nord a Sud, passant del fred a la calor més sufocant i vinguent de l'oest del país, per la frontera amb Laos. D'aquesta manera hem pogut conèixer el nord, el famós, i també una mica decepcionant poble de Sapa. Sapa ens ha semblat molt i molt turístic, una mica com la resta del país. És el que té Vietnam, que tots els punts d'interès turístics es centren a la costa, així és ben normal que gairebé tothom faci la mateixa ruta. Això fa que alhora de fer alguna visita sigui molt més fàcil, econòmica i ràpida fer-la a través d'una agència de viatges que fer-la pel teu compte, i aquest aspecte tampoc ens ha acabat de convèncer.


El temps que hem enganxat durant la nostra estada al país no ha estat del tot favorable i no ens ha ajudat per poder justificar el país d'una altra manera. Però, malgrat tot això, que segurament amb bon temps haguéssim vist el país amb uns altres ulls, considerem que Vietnam encara conserva força l'autenticitat del país, la gent encara vesteix els típics barrets vietnamites. És ben normal veure les dones passejant pels mercats amb un mocador tapant-se el nas i boca, un barret vietnamita i unes cistelles penjades dels hombros on hi tenen les mercaderies a punt de vendre.


En general en emportem un bon record de Vietnam, la Halong Bay és brutal i la recomanem a tothom qui vingui per aquesta part de món, Hué i Hoi An són dues boniques ciutats, amb un munt d'història per descobrir i val moltíssim la pena caminar pels carrerons de l'actual capital de Hanoi i de Saigon, l'antiga capital. Sens dubte la última parada al país és la que ens ha permès conèixer de més a prop una mica més de la Guerra del Vietnam.

I, ja per acabar amb les reflexions del país, farem esmena al menjar, tot i que Vietnam té fama de gaudir d'una bona cuina, per nosaltres no ha acabat de ser del tot atractiva, i hem menjat molt millor a les pardadetes del carrer dels seus països veïns que no pas aquí, però una cosa ben certa és la gran varietat de plats dels que disposa aquesta cuina.

Ens despedim de Vietnam pel sud, per una de les fronteres més fàcils i més concorregudes del país, pel pas de Bayvet, direcció a Phnom Phen, la capital del país veí, Cambodja.

I si voleu mirar les fotos també les tenim penjades!!



3 comentaris:

  1. Laura Serradesanferm5/3/12

    Bon dia!!!

    Que vagi molt bé per Cambodja. Ja ens anireu explicant!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bones Laura!!
      Doncs si, a mesura que podem anem actualitzant el blog, una feinada, però després mirem posts de fa uns mesos i veiem que val molt la pena!!! Per nosaltres i per tots els que ens volgueu seguir!!!
      Molts petons a tu i en Pep!!!

      Pd: molt recomanable el submarinisme!!!!

      Txell i Xavi

      Elimina
  2. Hola canaia, ja veiem que us ho passsssssssssssssssssseu molt bé.

    ResponElimina