Sihanoukville, les platges de Cambodja

Cambodja també té platges i les hem trobat a Sihanoukville. Tot i no tenir-ho previst, aquesta ha estat la nostra parada abans de fer camí cap a Siem Reap. Sihanoukville és un poblet a la costa cambodjana envoltat de platges de sorra blanca i, tot i ser un lloc bastant turístic, ens ha semblat que encara no està massa explotat, i això ens ha agradat. Nosaltres ens hem quedat a la Serendipity Beach.

La nostra estada ha estat molt i molt curta, només un parell de nits, no obstant això hem tingut temps de seguir els savis consells d'altres viatgers i anar caminant fins a la platja d'Otres, a tant sols una hora des de la Serendipity Beach. Otres és una platja llarguíssima també de sorra blanca, igual que la Serendipity i ens ha semblat molt tranquil·la, ja que la major part d'infraestructures es concentren a peu de platja.



Al llarg d'aquesta caminada ens ha sorprès veure un munt de bars tipus barraques, bàsicament per locals, els quals es fotien les botes amb el marisc. I aprofitant que estàvem a un lloc de costa no hem volgut ser menys i també ens hem cruspit la nostra barbacoa de peix.

I per nosaltres, el millor de tot, després d'haver passat el dia a la platgeta, venia cap a la tarda vespre. És genial caminar al llarg del passeig de la Serendipity i asseure's a un dels seus bars, tots ells amb les taules i cadires mubtades a la sorra de la platja,  per així contemplar la posta de sol.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada