Allotjaments a Nepal i la Volta als Annapurnes

NEPAL

La relació d'allotjaments al Nepal, si no diem el contrari, éshabitació doble, bany privat amb aigua calenta, i wifi a l'habitació. Els allotjaments econòmics no subministren ni tovallola ni paper de wc. Els preus dels allotjaments, ens han costat entre 4'50€ i 6'50€ l'habitació doble.

Katmandú. Annapurna Guesthouse, 650 nrp, a Thamel, però en un carreró tranquil, bany compartit, net i personal simpàtic.

Pokhara. Hotel Peace Ganga, 550 nrp, al Lakeside, justet, amb un llit dur com un roc però el personal molt amable.

Pokhara. Century Guesthouse, 500 nrp, també al Lakeside, habitació molt espaiosa i terrassa, net i el personal molt amable.

Bakthapur. Big Bell Guesthouse, 500 nrp, al centre de la ciutat antiga, de lo més econòmic que vam trobar, molt bàsic, l'habitació era molt humida.


LA VOLTA ALS ANNAPURNES

La relació d'allotjaments a la Volta als Annapurnes, si no diem el contrari, és habitació doble, bany compartit sense aigua calenta, alguns funcionen amb plaques solars, però sinó sempre hem disposat d'un gibrell amb aigua calenta. Naturalment, almenys fins a dia d'avui, sense internet. Les habitacions són molt bàsiques. A la majoria de llocs et surt l'allotjament gratuït a canvi de fer el sopar i esmorzar al mateix allotjament, només cal negociar-ho, de no ser així el preu de l'habitació és simbòlic, de 1€ a 3€.


Bahabunda. no recordem el nom, gratis, just abans d'arribar al poble, guest house molt familiar, amb només 3 habitacions.

Tal. Potala Guesthouse, gratis, cap al final del carrer principal, amb un menjador molt xulo.

Chame. Hotel Potala, 100 nrp, al principi del poble, habitació molt freda, vàrem poder menjar a la pròpia cuina, a la vora del foc.

Upper Pisang. Everest Hotel, gratis, a dalt de tot del poble, just a sota del monestir budista amb unes vistes impressionants als Annapurnes, la senyora que el porta és un encant, molt amable tot i que les nostres converses s'han basat amb signes. Allotjament molt bàsic però amb unes vistes espectaculars! el Recomanem!

Manang. Marshyangdi Hotel, 100 nrp, al mig del carrer principal, personal una mica antipàtic. Eviteu-lo.

Letdar. Hotel Snow Land, 150 nrp, només hi ha 2 allotjaments, aquest és el primer que hi ha. Doneu records a en Cham, el petit de la família, si us hi pareu ;-).

High Camp. High Camp, 300 nrp, refugi de muntanya a 4.850 m però amb habitacions privades, bon menjar i personal amable.

Multinak. Bob Marley Guesthouse, gratis, al carrer principal, hotel xulíssim, res a veure amb els allotjaments de la resta del trekking, aquí es nota que ja hi ha carretera. Hi ha una agradable llar de foc on fer petar la xerrada amb la resta de caminaires i relaxar-se després de la llarga jornada del Thorung La Pass.

Ghasa. National Guesthouse, 150 nrp, al centre del poble.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada