La romàntica Índia

D'Udaipur en diuen la ciutat més romàntica del Rajastan i de la Índia i tot, i als nostres ulls ens ha semblat molt bonica, tota ella gira al voltant del llac Pichola. A part creiem que és una de les ciutats més netes que hem vist fins ara en aquest país. Està envoltada de muntanyes i el casc antic es troba dins les restes del que havia estat la muralla i és aquí on hi ha el Palau de la Ciutat, el qual queda aixecat en un turonet. A la nit al voltant del llac es crea un ambient espectacular, amb els reflexes del palau sobre les aigües.

vistes d'Udaipur i del llac Pichola des del pont de Daiji

el palau de la ciutat il·luminat de nit

A Udaipur a part de passejar hi ha moltíssimes coses per fer. Es pot anar amb barca pel llac Pichola, es pot visitar el Palau de la ciutat, es pot fer un curs de cuina, fer-se un massatge ayurvèdic, anar d'excursió al petit poble de Shilpgram aprofitant que hem vingut per aquestes dates a veure el Festival Shilpgram, ja que el poble en sí, la resta de l'any, no té massa res....

Cada vespre al Bagore-Ki-Haveli, un bonic museu de construcció haveli, s'hi fa un show de diferents balls tradicionals, conegut com el Dharohar, i allà hem anat, a primera fila.

representació de balls tradicionals de la Índia, Udaipur

Aprofitem per deixar-vos un vídeo dels balls!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada