Intentant desitjar-vos Bon Nadal...

Ahir, mentre esperàvem el sopar vam intentar gravar un vídeo per desitjar-vos BON NADAL i BON ANY NOU, però al final ens hem quedat en l'intent... mentre esperàvem el sopar, mentre la Txell sopava i al final del sopar... i ja era hora d'anar a dormir. No sigueu crítics, lo important són les bones intencions, i lo bé que ens ho hem passat!!!!!!!!

3 comentaris:

  1. LA FAMILY26/12/11

    Estem aquí tota la family intentant valorar el vostre curmetratge, ens ha emocionat i ens ha costat molt de decidir-nos però finalment hem decidit que la millor toma és la 3; en Xavi s'inicia tot acabant de mastegar el seu suculent sopar( una enganxada d'aquelles típiques de TV3) i la Txell no ha deixat mai de menjar ( llavors diuen que no menges res eh?!!;)). Per cert el càmera on l'heu llogat perquè és per recomanar jaja
    Esperem que acabeu de passar un Bon St.Esteve i a tu Xavi que aquest aniversari sigui molt especial; gaudeix de cada minut perquè aquests seran únics i irrepetibles!!
    Aquí us trobem a faltar! Un petó per tots dos!!
    La vostra family!!

    ResponElimina
  2. Anònim26/12/11

    MOLTES FELICITATS XAVI!!!!!!!!! Esperem que hagis passat un aniversari inoblidable! n'estem segurs que sí!!! MOLT BON NADAL també i molt bones festes. El vostre vídeo ens ha encantat! Nosaltres ens quedem amb la versió 4!
    UN PETÓ BEN FORT BEN FORT!

    Marc i Mireia
    www.viatge365.blogspot.com

    ResponElimina
  3. Anònim26/12/11

    DES D'UN SOFA D' AMPOSTA, AMB LA LIDIA, I LA SARA US DESITJEM QUE PASSEU UN BON ANIVERSARI. US TROBEM MOLT A FALTAR. L'ANY QUE VE, TOTS PLEGATS. PETONS PELS DOS DE TOTS TRES.
    I.....VISCA TV3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    SARA I DOS MES.

    ResponElimina