El Taj Mahal, un monument a l'amor!!!!

típica foto al banc de la Lady Di, davant del Taj Mahal

Avui comencem el post amb una imatge, com bé diuen una imatge val més que mil paraules. Hem visitat el Taj Mahal, una de les set meravelles del món, i la veritat és que  fantàstic, la seva sencillesa, la seva perfecta simetria, la blancor del marbre, els detalls, i és que també és considerada una de les obres més belles del món!! 

Només explicarem que va ser construït per amor l'any 1631, l'emperador Sha Yahan va ordenar construir-lo després de la mort de la seva segona esposa. Es va iniciar la seva edificació al mateix any i es va construir durant els 8 anys posteriors.

Recomanen visitar el Taj a primeríssima hora del matí per veure'n la sortida del sol o a la posta. A les 7h.30 ja estàvem fent cua per entrar-hi, i si que és cert que tan d'hora encara no hi ha molta gent rondant per allà, per tant s'està molt més tranquil però ens sembla que les millors fotos que tenim són de força més tard, quan el sol ja està ben aixecat.

foto a primera hora del matí, encara no hi ha gaires turistes per aquí

I com no, aquest teló de fons, mereixia una sessió fotogràfica com les que mana llei, així que aquí ens teniu saltant, besant i agafant el Taj Mahal. Esperem que us agradin tant com nosaltres hem disfrutat fent-nos-les.


Per cert, hem vist una gran família de monos, mones i cries. Si algú té pensat visitar la Nepal i després la Índia, que no cal que vagi al temple dels monos de Katmandú, n'hem vist més aquí que allà. Són rabiosos i tenen una mala llet que espanta, però són molt i molt graciosos.

6 comentaris:

  1. que bonito!!!!!! y muy buena sesion de fotos!! jeje nos alegramos de que os vaya bien!! a seguir disfrutando!!! cual será el proximo destino? a ver si coincidimos!! abrazo

    ResponElimina
  2. Anònim14/12/11

    Cada vegada m'encomaneu més les ganes d'agafar la maleta i viatjar, viatjar... I sobretot anar a la Índia, quin paradís! Una sessió de fotos genial!! ;)

    ResponElimina
  3. Fotos precioses, quines ganes feu venir de viatjar. Una abraçada pels dos.

    ResponElimina
  4. Anònim16/12/11

    Xulo eh el Taj!! Encara que l'esperis impressionat, et sorpren!
    Cuideu-vos molt!!

    Laura!!

    ResponElimina
  5. La foto a primera hora del matí per enmarcar!!!

    ResponElimina
  6. Nois!!! que macos heu sortit!!! em sembla que al Xavi li està agradant molt la India no? fins i tot a la Eva li està agradant...jejejeje... cuideu-vos i seguiu gaudint com fins ara... algún pla de cara a Nadal o cap d'any? més especial que aquest no en tindreu!!

    Una abraçada
    Raul i Eva

    ResponElimina