Allotjaments a Laos

La relació d'allotjaments, si no diem el contrari, és habitació doble, bany privat amb aigua calenta i sense internet. Els preus dels allotjaments, ens han costat entre 4€ i 9€ l'habitació doble.


Huay Xai. Oudomphone Hotel 2, 80.000 lak, cèntric, habitació espaiosa (per tres pax). Correcte.

Luang Nam Tha. Zuela Guesthouse, 70.000 lak, molt cèntric, a davant mateix del Night Market, habitació amb wifi, espaiosa i neta, personal molt amable i disposen d'un restaurant boníssim, amb unes noodle soup gegants. Recomanem!

Luang Prabang. Halulao Backpackers, 90.000 lak, una mica apartat del centre però ben situat, habitació amb wifi. Hi ha habitacions de varis preus, la nostra és amb bany compartit. Després de donar moltes voltes és el més econòmic que vam trobar en temporada alta, la majoria rondaven als 120.000 i/o estaven plens. Correcte.

Nong Khiaw. Lin Tong Guesthouse, 70.000 lak, a l'altre costat del pont, bungalow amb bany privat, net i nou. Disposa de bungalows més antics, sense bany però més econòmics.

Muang Ngoi Neua. Riverside Guesthouse, 40.000 lak, pujant les escales de l'embarcadero a mà dreta. Bungalow amb bany privat i sense aigua calenta molt bàsic, es salva perquè té un bon restaurant. Personal calent quan sua. No hi ha internet en tot el poble.

Muang Khua. Munt Chai Guesthouse, 70.000 lak, al centre, hotelet nou i molt correcte, llàstima que el personal no parla anglès. Només hi ha un ciber en tot el poble.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada