Els monjos

A Luang Prabang, un moment especial és poder veure a primeríssima hora del matí, com monjos i novicis passen pels carrers amb la carmanyola demanant almoina, per recollir el menjar que els donen els devots.

els monjos enfilant cap a demanar almoina amb la seva carmanyola

aglomeracions a Luang Prabang ... i més, i més monjos...

Així que durant dos dies seguits hem matinat fort, el primer dia hem anat al carrer principal, el qual ens ha semblat una cosa més aviat turística, on els "devots", majoritàriament, eren tot turistes, en canvi el segon dia vam anar per un carreró secundari i allà si que vam veure que tots els devots eren locals.
dones locals donant menjar als monjos

els monjos amb la carmanyola oberta ja que serà el seu menjar del dia, o això explica la guia

tot recollint...

4 comentaris:

 1. Anònim6/2/12

  Veig que el tema monjos us a interassat molt!!! La veritat esque aquells 3 saludant Catalunya va ser molt bo!! Segur que i vau tenir una bona feina!!
  Que vagi molt bé le entrada a Vietnam!!!!!!

  Batinyo!!!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Bones Batinyo!!

   Els monjos que van saludar eren uns "catxondos"!!! Aquests eren a Chiang Mai, la veritat, els de Luang Prabang eren bastant més sosos...
   Records a la family!!!

   Txell i Xavi

   Elimina
 2. Anònim6/2/12

  que representa que fan els monjos ? es maco vietnam?es teu fent la volta el mon?  per sert soc la caterina la amiga de la mare de la sion i tinc 10 anys

  ResponElimina
  Respostes
  1. Bones, ostres si que vas depressa... tot just acabem d'arribar a Vietnam, hauràs d'esperar una mica a saber si ens ha agradat!! De moment pinta molt xulo!!
   Txell i Xavi

   Elimina