Halong Bay

Aquesta meravella natural,  declarada  Patrimoni Mundial per la Unesco, ha estat el nostre regal per celebrar els tres mesos de viatge.

La badia està formada per 1.969 illes monolítiques de pedra calcària que sorgeixen del mig de l'aigua en el golf de Tonkin. La majoria d'elles estan cubertes de vegetació selvàtica i estan erosionades a causa del vent i les onades, la qual cosa fa que hi hagi un munt de rutes per recórrer amb kayak, per entremig de pobles flotants de pescadors que encara resideixen a la zona. Però, a alguns illots no s'hi amaga res més que enormes coves, i nosaltres hem visitat la Hang Đầu Gỗ, la més gran de la badia.

panoràmica de les illes de la Halong Bay al capvespre

Sense cap mena de dubte ha estat un dels paisatges més bonics que hem vist fins ara. Teníem una mica de desconfiança amb el temps, però tot i no ser uns dies de ple sol, el primer dia nosaltres li hem guanyat la partida a la boira i hem pogut gaudir d'aquest paisatge tan enigmàtic que no pot ser descrit amb paraules, ni tan sols creiem que les fotos li puguin fer justícia.
  
vaixells fondejats a la Halong Bay

 la boira de primera hora del matí creant un paisatge enigmàtic de la Halong Bay

... i més imatges enigmàtiques ...

Ens ha agradat el nostre camarot, espectaculars vistes al despertar, ens ha encantat el menjar i hem gaudit d'una molt bona companyia a bord, en Tomàs i la María, uns argentins que estan de vacances pel sud-est asiàtic!

la primera experiència amb kayak

remant per entre cases flotants

últims moments a la Halong Bay tot fent una partida de la "Generala", amb la María i en Tomàs de Buenos Aires

A la Halong Bay estem convençuts que s'hi pot arribar per lliure, però nosaltres hem optat per una manera més còmode i hem contractat un tour des de la ciutat de Hanoi. Hi ha un munt d'ofertes que van des dels 25$ per sortides d'un sol dia fins a 250$ o més per sortides de 3 dies i 2 nits. Amb vistes de la mala fama que tenen alguns dels creuers hem preferit deixar anar una mica de pasta i escollir-ne un de preu mig i creiem que no ens hem equivocat. Tot i que la primera inpressió al acostar-nos al barco va ser de decepció, no s'ha de jutjar mai res sense primer conèixer-ho.

us presentem la cabina del vaixell nº  202

3 comentaris:

  1. Love is in the air!!!! jejejeje...Felicitats nois per aquests 3 mesos de viatge... aprofiteu que sembla que no però passen ràpid!!
    Una abraçada

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ohhh!!! Ja ho estem veient!!! El temps passa volant!! Intentarem exprimir-ho al màxim!!!
      A veure si ens veiem per Filipines!!! jeje
      Molts records!!
      Txell i Xavi

      Elimina
  2. Anònim27/2/12

    Vaia fotos nois!!!! És espectacular!!!

    Batinyo

    ResponElimina