Hibiscus, Lao Massage

A Luang Prabang hem tingut el nostre moment de glòria, i per partida doble, quan hem descobert l'Spa Hibiscus, un Lao massage increïble, i molt millor que el Tailandès!!!! ;-)

de nit a l'exterior de l'Spa Hibiscus

la Txell entrant decidida a fer-se un massatge

Després de mirar la oferta de la ciutat, en la qual et pots fer un massatge d'una hora a partir de 30.000 kips (3€), al final ens vam decidir per aquest fabulós Spa, on ens vam fer un Lao Massage per 60.000 kips, i així recuperar forces per la propera etapa, la pujada pel riu Mekong i Nam Ou.

al final del massatge tot saborejant un te lao

Us deixem una recomanació, fer-te el massatge a les cinc de la tarda, quan encara fa sol, tot sentint els monjos com fan les seves oracions als temples propers, i sortir de l'Spa quan a fora ja és fosc. Idíl·lic!!!

satisfet després del massatge

1 comentari:

  1. Osti tu com us cuideu!! jajaja pero be que feu! que a vegades molta gent es pensa que ser backpacker no lliga amb aquests petits luxes pero si molts dels backpackers sumessin la de diners que al final del dia es gasten en birra podrien tenir uns quants massatges com aquest setmanalment oi?? jaja ueno con nosaltres diem, cadascu s'administre i es gasta els diners en allo que mes li aporta :-)

    per el proper cop seguirem la vostre recomanació!

    Una forta abraçada from Philippines!!

    ResponElimina